Сімейний Лікар

На Донбасі відновлять роботу два пропускні пункти

На Донбасі відновлять роботу два пропускні пункти
175488 ПЕРЕГЛЯДІВ

За наказом командувача Операції об`єднаних сил з 10 червня частково відновлюється пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування. У пріоритеті — ті, хто слідують з невідкладних причин соціально-гуманітарного характеру та ті, хто має складати ЗНО. Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Пропуск громадян буде відновлений у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» (пішохідний) та «Мар’їнка» — щоденно з 11.00 до 14.00. З міркувань безпеки за пів години до завершення зазначеного часу допуск осіб на територію КПВВ буде суттєво обмежений.

Як повідомляють у Держприкордонслужбі, у контрольних пунктах може перебувати лише така кількість осіб, яка дозволяє дотримуватися соціальної дистанції. Аби перейти лінію розмежування, громадяни мають бути забезпечені засобами захисту органів дихання. Ті, хто слідують з тимчасово окупованої території України, мають пройти безконтактний температурний скринінг тіла та опитування на предмет контактування з хворими на COVID-19.

«Враховуючи регламентований час здійснення пропуску, пріоритет буде надаватись громадянам, що слідують з причин соціально-гуманітарного характеру, у разі наявності підтверджуючих документів, та особам, які слідують для складання зовнішнього незалежного оцінювання», — зазначають у Держприкордонслужбі.

Громадяни, які слідують з тимчасово окупованої території, крім тих, хто прибуває для участі в ЗНО, пропускатимуться лише за умови згоди на проходження самоізоляції: або з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома», або обсервації.

©2020 doktorfamily

Мої відео