Сімейний Лікар

Пункти пропуску на Донбасі відкриються після 10 червня

Пункти пропуску на Донбасі відкриються після 10 червня
232270 ПЕРЕГЛЯДІВ

Понад два місяці КПВВ у районі ООС працюють в обмеженому режимі. Перетнути лінію розмежування можливо лише за окремим рішенням командувача ООС у разі вагомих причин гуманітарного характеру або критичних життєвих обставин. Про це повідомляє Офіс Президента.

Під час проведення наради 2 червня про підготовку до відкриття перших пунктів пропуску на лінії розмежування повідомив Головнокомандуючий Збройних сил України Руслан Хомчак. За його інформацією, це станеться після 10 червня.

У середині березня тимчасові обмеження щодо перетинання лінії розмежування були запроваджені на всіх КПВВ у районі операції Об`єднаних сил у зв'язку з недопущенням поширення коронавірусної інфекції. Перетнути лінію розмежування стало можливо лише за наявності спеціального дозволу, який видається командувачем ООС. Кожний випадок розглядається індивідуально, отримати дозвіл можна лише у разі вагомих причин гуманітарного характеру або критичних життєвих обставин.

Обмеження на перетин лінії розмежування на Донбасі будуть діяти до особливого розпорядження командувача ООС. Воно не залежить від рішень Кабміну щодо термінів карантину.

©2020 doktorfamily

Мої відео