Сімейний Лікар

Державній реєстраторці, яка незаконно переоформляла право власності на майно, повідомлено про підозру

Державній реєстраторці, яка незаконно переоформляла право власності на майно, повідомлено про підозру
33504 ПЕРЕГЛЯДІВ
Тисменицькою місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у несанкціонованих діях з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах, підробленні документів та зловживанні повноваженнями, що спричинило тяжкі наслідки, одній із державних реєстраторок (ч. 3 ст. 365-2, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 362 КК України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Підозрювана, перебуваючи на робочому місці, вчинила протиправну зміну власника речових прав на земельну ділянку та садовий будинок, унісши відповідні записи до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Внаслідок цього нерухомість вартістю понад 270 тис. грн незаконно перейшла у власність третій особі.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Галицького ВП, оперативний супровід – працівниками Департаменту кіберполіції.

Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

©2020 doktorfamily

Мої відео