Сімейний Лікар

«Міським головою міста має бути не піарник, а менеджер», — активіст

«Міським головою міста має бути не піарник, а менеджер», — активіст
26870 ПЕРЕГЛЯДІВ

Антикорупційна платформа «Дніпро без корупції» 28 червня, в День Конституції, провела акцію-автопробіг під гаслом «Дніпро без Філатова». У заході взяли участь майже п'яти сотень дніпрян — волонтери, активісти, ветерани АТО та підприємці. Проблеми міста учасники автопробігу підняли у ток-шоу «Точка дотику» на телеканалі «D1».

Під час прямого етеру активісти заявили, що це був не останній автопробіг. Відреконструйований Новий міст, будівництво метро, «убиті» дороги, дорогі парковки, спилювання дерев, рейдерство — болючі теми, які дніпряни обговрювали в студії, і це далеко не повний їх перелік. Учасники мають намір домогтися позитивної реакції Президента України на заклики та покласти край корупції й дерибану міського бюджету в Дніпрі.

«Те, що створилося за останні п'ять років — це жах. До мене приїжджають друзі з інших міст України та кажуть: «А що сталося із Дніпром?». Мені соромно, що за п'ять років місто довели до такого стану. Тому зараз наша головна мета — вибрати гідних людей в очільники міста та в місцеві депутати», — коментує ситуацію волонтер, голова ГО «За суспільну справедливість» Геннадій Бутенко.

 

 

Теги: автопробіг, Дніпро,без Філатова,активісти,міський голова,корупція,Точка дотику

©2020 doktorfamily

Мої відео