Сімейний Лікар

У Кривому Розі викрито провізорів, що продавали без дозволу нарковмісні препарати

У Кривому Розі викрито провізорів, що продавали без дозволу нарковмісні препарати
26109 ПЕРЕГЛЯДІВ

Впродовж тривалого часу працівники аптеки реалізовували лікарські препарати, до складу яких входять наркотики та прекурсори. Під час обшуків вилучено майже 2 тисячі таблеток. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Криворізькі поліцейські викрили діяльність однієї з місцевих аптек у Металургійному районі, де незаконно продавали препарати, що містять у своєму складі заборонені до вільного обігу речовини. Під час санкціонованого судом обшуку правоохоронці вилучили майже 2 тисячі пігулок, 20 ампул, до складу яких входить псевдоефедрин, та майже 22 тисячі гривень, отримані від продажу препаратів.

«Серед вилученого понад 1100 таблеток без маркування; понад 80 конвалют, що містять таблетки у кількості 800 шт з маркуванням «Теофедрін-ІС», «Ефін», «Кодетерп», ампули з написом «Прозерин», «Корглікон», — повідомляють у прокуратурі.

До того ж, поліція задокументувала факт продажу провізором пігулок, до складу яких входить псевдоефедрин, без відповідного дозволу. 50-річну жінку затримано, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.320, санкція якої передбачає штраф 1190 грн або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Теги: провізори,нарковмісні препарати,Кривий Ріг,прекурсори,пігулки,ампули

©2020 doktorfamily

Мої відео