Сімейний Лікар

У Кривому Розі звільнили підлітків, яких викрали та катували

У Кривому Розі звільнили підлітків, яких викрали та катували
27056 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі хлопці в лікарні з численними тілесними ушкодженнями. Із трьох учасників банди, причетної до знущань, поки затримали тільки одного. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Півтори доби катувань без води та їжі — такими виявилися минулі вихідні у двох підлітків 14 та 16 років, які зникли ввечері 18 липня. Батьки майже добу намагалися самостійно знайти синів, тож до поліції звернулися лише ввечері 19 липня.

Як з`ясували слідчі, нічого не підозрюючим хлопцям одягнули на голови пакети та заштовхали до багажника автомобіля БМВ. Спочатку відвезли до лісосмуги, де почали бити і катувати, а потім побитих дітей привезли до гаража одного з підозрюваних і зачинили у підвалі. Докричатися до людей у бранців не було жодних шансів. На щастя, під час оперативно-розшукових заходів поліцейські не тільки встановили, що до зникнення дітей можуть бути причетні троє місцевих мешканців, а й затримали одного з нападників. Він і привів правоохоронців до підвалу.

«У гаражному кооперативі в Покровському районі правоохоронці виявили гараж, в якому, ймовірно, й утримували хлопців, — повідомляють у поліції. — Потрапивши всередину, правоохоронці виявили в підвальному приміщенні виснажених дітей. Хлопців доставили до лікарні з чисельними тілесними ушкодженнями».

Наразі за підозрою у нападі поліцейські затримали 36-річного чоловіка, який надає свідчення. Мотиви злочину з'ясовують слідчі, тривають заходи щодо затримання ще двох підозрюваних. За катування та незаконне позбавлення волі двох підлітків поліція м. Кривий Ріг відкрила кримінальні провадження за ч. 3. ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 187 (розбій) та ст. 127 (катування) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Теги: викрали,підлітки,Кривий Ріг,правоохоронці,катували,гараж

©2020 doktorfamily

Мої відео