Сімейний Лікар

У Дніпрі посадовці міськради привласнили 18 мільйонів гривень

У Дніпрі посадовці міськради привласнили 18 мільйонів гривень
25160 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кримінальне провадження розпочато за фактом заволодіння бюджетними коштами та зловживання службовим становищем. Наразі встановлюються всі причетні до злочину особи. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

20 липня правоохоронці провели обшуки у приміщеннях департаменту Дніпровської міської ради та його структурних підрозділів, а також за місцем мешкання фігурантів справи. Як встановило слідство, ще у травні 2018 року між Дніпровською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір щодо виконання робіт з паспортизації водних об’єктів у місті Дніпрі.

«За даними слідства, в ході виконання умов договору було штучно завищено обсяги робіт, їхня вартість та якість, — повідомляють у прокуратурі. — А виділені на них бюджетні кошти у сумі 18 млн грн перераховано двом субпідрядним організаціям, які мають ознаки фіктивності».

За фактом заволодіння бюджетними коштами та зловживання службовим становищем посадовими особами міської ради та підприємства відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.191 та ч.2 ст.364 КК України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Теги: прокуратура,зловживання,міськрада,чиновники, Дніпро,кримінальне провадження,обшуки,бюджетні кошти

©2020 doktorfamily

Мої відео