Сімейний Лікар

Переможців конкурсу дитячого малюнку «Мої улюблені солодощі» обрано!

Переможців конкурсу дитячого малюнку «Мої улюблені солодощі» обрано!
9166 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Всесвітній день чізкейка вихованці соціального центру «Добре вдома» отримали смачні та творчі призи за найкращі малюнки. Художній конкурс для дітей організували благодійники разом із партнером — кав’ярнею «Lila Cake».

Найкращі роботи обрали у кожній віковій категорії: 3-7 років, 8-12 років та 13-17 років. А у другій групі визначили цілих двох переможців! Автори найкреативніших малюнків отримали набори для творчості від Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність». А для всіх учасників конкурсу «Lila Cake» приготувала солодкі подарунки.

«Вкотре робимо акцент на те, що до спонсорства й меценатства треба підходити відповідально. І ми, і наш партнер «Lila Cake», могли просто передати дітям подарунки. Але ми вирішили, що призи отримають ті, хто постарався, створив малюнок. Ми хочемо, щоб діти розуміли, аби щось у цьому житті отримати, треба докладати сили й щось для цього зробити. Це гарний виховний момент, ми даємо дітям не просто благо, а можливості для розвитку», — наголошує віцепрезидентка фону Світлана Сербіна.

#відповідальнеспонсорство

Теги: #відповідальнеспонсорство
Автор: МБФС

©2020 doktorfamily

Мої відео