Сімейний Лікар

У Дніпрі п`яна матір покинула 10-місячну дитину в парку

У Дніпрі п`яна матір покинула 10-місячну дитину в парку
22318 ПЕРЕГЛЯДІВ

Візочок з маленькою дівчинкою знайшов охоронець. Горе-матір, як виявилося, знаходилася вдома. Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Дитячий плач у темряві почув охоронець парку імені Героїв, який і знайшов візок з маленькою дитиною. Дівчинка змерзла та плакала, батьків поруч не було, але у візку був телефон. Патрульні, які приїхали за викликом охоронця, зателефонували за номером бабусі, знайденому в телефоні. Жінка, що підняла слухавку, плакала, але змогла підтвердити, що це її онука, а ось донька перебуває вдома. Правоохоронці визвали швидку, яка шпиталізувала дитину до лікарні, а самі поїхали за вказаною бабусею адресою, 36-річна мати дитини дійсно була дома та перебувала у стані алкогольного сп`яніння.

«Жінка пояснила патрульним, що вона загубила доньку в парку. Маленька, мовляв, побігла до гойдалки і зникла. Жінку затримали та доставили до Центрального відділку поліції», — повідомляють у Патрульній поліції.

Туди ж викликали співробітників ювенальної превенції, які склали на горе-матір протокол за невиконання батьківських обов'язків та направили подання до служби у справах дітей.

Теги: ювенальна превенція,горе-матір, Дніпро

©2020 doktorfamily

Мої відео