Сімейний Лікар

Бюджетна комісія не підтримала рішення запровадити тимчасовий тариф на паркування

Бюджетна комісія не підтримала рішення запровадити тимчасовий тариф на паркування
22958 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депутати не зголосилися на порушення законодавства. Тож, виносити це питання на найближчу сесію міськради не можна.

10 гривень замість 15 — Філатову і Ко не вдалося схилити на свій бік бюджетну комісію і всупереч рішенню суду таки протягнути на сесії 2 вересня рішення про платні парковки. Хай, навіть, і з нижчою ціною. Пропозицію про зниження тарифу подав на розгляд комісії секретар міськради Олександр Санжара.
«Тариф — нуль гривень! Не 10, не 15, а нуль! Зараз ви встановлюєте тариф від нуля до 10 і підводите під це депутатів. А їм після цього нести публічну і кримінальну відповідальність», — зазначив громадський активіст Денис Селін.

Проте, напередодні виборів на таке грубе порушення законодавства депутати не зголосилися. І після аж надто бурхливого обговорення проєкт, бажаний Філатову, відхили. Відтак, у сесійну залу його виности не можна.

Нагадаємо, 26 серпня Апеляційний суд відмінив рішення виконкому міськради щодо затвердження тарифів вартості послуг паркування на майданчиках для платного паркування. Активісти вимагали скасувати це рішення, бо воно не пройшло регуляторну процедуру, не проводилися громадські слухання, не були надані розрахунки.
Після цього міськрада скасувала старе рішення, аби запровадити нове, вже зі зменшеним тарифом — не 15, а 10 гривень за годину. Але це рішення не пройшло бюджетну комісію.

Теги: тарифи на паркування,бюджетна комісія, Дніпро

©2020 doktorfamily

Мої відео