Сімейний Лікар

Гравець НБА Святослав Михайлюк взяв участь у відкритті баскетбольного майданчика

Гравець НБА Святослав Михайлюк взяв участь у відкритті баскетбольного майданчика
35847 ПЕРЕГЛЯДІВ

Днями біля ЗОШ №18 відкрили новий баскетбольний майданчик. Участь у відкритті взяв зірковий черкащанин, гравець НБА Святослав Михайлюк. Про це інформують у клубі «Черкаські Мавпи».


Баскетбольний майданчик був побудований за бюджетні та спонсорські кошти. Новий майданчик зможе приймати змагання місцевого рівня. Турніри з баскеболу та баскетболу 3х3. У планах облаштувати трибуни, а в майбутньому проводити навіть змагання всеукраїнського рівня. На новому майданчику можуть займатися всі учні школи, а також діти з цього мікрорайону.


Святослав Михайлюк, гравець "Детройт Пістонс" зазначає:
"Приємно щороку приїздити до Черкас і бачити позитивні зміни. Росте баскетбольна школа, з'являється більше нових команд, приводять нових тренерів. Зараз відкрили новий баскетбольний майданчик. Це дуже важливо для дітей. Коли я навчався в школі, у нас був майданчик, але не такого рівня. Цей майданчик має стати поштовхом для розвитку баскетболу, у дітей будуть кращі умови для занять. Це дасть результати".


А головний тренер «Черкаських мавп» Максим Міхельсон додає:
«Тішить, що для наших дітей з'явився ще один якісний об'єкт для занять баскетболом. Це найкращий майданчик у Черкасах і, я думаю, що один із найкращих в Україні, тому що він відповідає всім стандартам. Якість на високому рівні".


Міський голова Черкас неодноразово наголошував, що розвиток спорту – один з пріоритетів у роботі міської влади.

«Хочу, щоб у наступному році Черкаси посіли 1 місце в Україні за кількістю побудованих м2 у галузі фізкультури і спорту. Будемо розбудовувати спортивну інфраструктуру, спортзали, майданчики та футбольні поля», - зазначає Анатолій Бондаренко.



Теги: "Черкаські Мавпи",баскетбол,Ярослав Михайлюк,Донбас

©2020 doktorfamily

Мої відео