Сімейний Лікар

На Дніпропетровщині викрито банду «нічних закладників»

На Дніпропетровщині викрито банду «нічних закладників»
21521 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учасники угруповання збували метадон на території Кам`янського. Щомісячний прибуток складав від 400 000 до 700 000 гривень. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Серед ночі 8 вересня правоохоронці, співробітники прокуратури та СБУ, спецпризначенці КОРД затримали керівника групи та трьох учасників, які збиралися виїхати до Кам`янського на чергову «операцію». Під час обшуків за місцями мешкання зловмисників та в автомобілі вилучено 89 пакетів та 4 ємності з порошкоподібною кристалічною речовиною, 37 мобільних телефонів, 13 банківських карток, ваги, а також 8500 гривень та 1400 доларів США. Загалом вилучено 650 грамів «порошку», вартість якого за цінами «чорного» ринку становить 800 000 гривень.

Як з'ясували слідчі, до складу угруповання, яке організував раніше судимий мешканець Дніпра, входили молоді люди від 18 до 33 років, що мешкають у Нікополі, Кам`янському та Дніпрі.

«Зловмисник організовував не лише придбання метадону, але і забезпечував доставку «закладників» до міста, — повідомляють у поліції. — Аби не привертати увагу громадян, «працювали» вони виключно вночі. При цьому під’їжджали до околиці міста, залишали автівку: один із учасників розкладав по місту «закладки», а інший записував адреси «схованок».

Вартість однієї дози становила 350 гривень. Щомісячний «прибуток» складав від 400 000 до 700 000 гривень.

Наразі четверо учасників угруповання затримані, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Тим часом, у Кривому Розі у будинку місцевого мешканця поліція вилучила майже 10 кг канабісу та рослини конопель вартістю майже 250 тисяч гривень.

Теги: наркотики,закладки,Кам'янське,банда ,метадон

©2020 doktorfamily

Мої відео