Сімейний Лікар

У Павлограді патрульні вже вчетверте затримали любительку кермувати авто «під кайфом»

У Павлограді патрульні вже вчетверте затримали любительку кермувати авто «під кайфом»
24282 ПЕРЕГЛЯДІВ

31-річна жінка наприкінці 2019 року була позбавлена водійських прав після того, як її тричі впродовж року притягували до адміністративної відповідальності за керування автомобілем в стані наркотичного сп’яніння. Втім, навіть після цього свого улюбленого «заняття» вона не залишила.

Як йдеться у повідомленні пресслужбі ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області, 16 вересня під час патрулювання міста поліцейські відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, за кермом якого перебувала місцева мешканка. Зачинившись в авто, вона почала щось ховати по кишеням.

Під час огляду поліцейські виявили 9 сліп-пакетів з кристалічною речовиною та саморобний пристрій для куріння з залишками марихуани. Сама ж водійка знов перебувала у стані наркотичного сп’яніння, проте проходити медичний огляд відмовилася.

Вилучені речовини направлені на експертне дослідження, а транспортний засіб переміщено на майданчик відділу поліції.

За даним фактом складено адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 130 та ч. 4 ст. 123 Кодекс України про адміністративні правопорушення. Матеріали яких направлено до суду.

Також слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Наразі правоохоронці перевіряють жінку на причетність до розповсюдження наркотиків на території міста.

Теги: Павлоград,наркотичне сп'яніння,водійка,поліцейські

©2020 doktorfamily

Мої відео