Сімейний Лікар

TikTok, як додаток популяризації українського виконавця

TikTok, як додаток популяризації українського виконавця
217922 ПЕРЕГЛЯДІВ

TikTok- китайський додаток, найбільша платформа по скачуванню коротких відео. У 2020- му році - найпопулярніша мережа, яка популяризувалася під час Covid-19. Ця платформа почала створювати нових зірок. Так карантинна пісня Bored In The House репера Tyga стала гімном карантину. Пісня набрала шість мільйонів переглядів на YouTube. А от молода співачка Ashnikko запустила кар’єру тік токами.
Тож TikTok- платформа, яка набирає великої популярності серед молоді та дітей. Пісні із TikTok дуже часто стають хітами й багато співаків спеціально працюють зі своєю аудиторією саме через цей додаток. Так би мовити це ще одна можливість популяризувати свою творчість.
Індустрія шоу-бізнесу прагне більше прихильників. На сьогодні додаток TikTok у відомих зірок такий же потрібний, як і акаунт у Facebook, Instagram. Українські виконавці намагаються встигати за трендами та вносити власні корективи. Платформа не вимагає від зірок фінансової плати, тож це дає можливість суперзіркам бути ближче до своїх шанувальників та ставати популярними.
Серед зірок шоу-бізнесу Настя Каменських(NK) займає почесне місце лідера, користувача TikTok. На сьогодні українська виконавиця має 900 підписників та 7 мільйонів лайків. Її пісня Elephante стала типовою, а відео під неї побували в реках. А під останню іспаномовну пісню Насті Каменських "A huevo" почали робити тренди.
Відео співачки запальні, веселі. А сама NK зачаровує фоловерів своєю зовнішністю та харизмою. Каменських на коротких відео танцює, як під свої пісні, так і під пісні інших виконавців. Відео знімає вдома, на шопінгу, під час роботи. Інколи в її коротких зйомках для TikTok появляється Потап, який допомагає та підтримує її. Загалом, виконавиця робить все аби бути популярною на цій платформі.
MamaRika активний користувач TikTok. Співачка не прогавлює ні один тренд, записує кожного дня відеоролики. А інколи й по декілька. В її мережі 12к підписників та 1,2 мільйонів лайків. Для MamaRika ця платформа стала головною у популяризації своєї творчості. Зазначимо, до її контенту долучається й чоловік Сергій Середа. Телеведучий та гуморист постійно допомагає дружині. Сімейний акаунт дещо нагадує їхній ютуб-відеоблог. Співачка наближається за рейтингами до лідерів TikTok.
Женя Мільковський — український гітарист, який входить до рок гурту "Нервы". Йому 30 років, проте контент в TikTok для молоді та напрочуд веселий. Він катається на скейті, співає пісні під гітару або записує смішні відеоролики з життя. Гітарист з лютого 2020 року зареєструвався на цій платформі, однак вже зацікавив велику аудиторію та має вдосталь лайків.
Українська співачка Тіна Кароль з'явилася на платформі TikTok в березні цього року. Тіна зрідка виходить до свого глядача. Команда менеджерів працює над наповненням контенту виконавиці. Вони беруть уже готові відео з телебачення та підлаштовують їх під тренди соціальної платформи. Тіна Кароль вважає, що TikTok-це піар-платформа.
Jerry Hell- українська виконавиця, яка стала відомою серед молоді піснею "Охрана, отмена". Її TikTok підтверджує:це справжня блогерка. Співачка веде свій акаунт виключно українською мовою, використовує фільтри додатку, співає власні пісні. Також демонструє приготування вегетаріанської їжі. Дівчина популяризує свою творчість та показує власне життя.
Юлія Саніна з гурту Hardkiss використовує TikTok не як головну платформу популярності, але цей додаток ще раз дає співачці наблизитися до її прихильників. Вочевидь, свої короткі відео вона знімає в перервах від головної роботи. Тренди в дівчини не зовсім виходять, а от контент побудований навколо музики гурту набагато цікавіший та природніший.
Alyona alyona ще одна співачка, яка увірвалася в TikTok. Реперка вражає свою аудиторію якістю контенту. Абсурдність відображена у відеоролики, це притаманно виконавиці. Alyona alyona бере участь у трендах та запускає власні флешмоби.
TikTok гурту Kazka- цікавий проект. Олександра Зарицька- солістка гурту, знімає відео з трендами, обіграє теми з власним колоритом. Час від часу до неї приєднуються Нікіта та Дмитро, що вказує на те, що це проект не однієї людині. А взагалі їхній акаунт щирий та цікавий своїм наповненням.
Надя Дорофєєва- королева TikTok. Вона найперша з зірок шоу-бізнесу увірвалася в цю платформу. Тут вона займається рекламою власної творчості, виконує ідеально тренди та бере участь у флешмобах. У відеороликах з'являється і її чоловік Дантес, який також має акаунт, але не розвиває його.
Можна говорити ще про багатьох зірок шоу-бізнесу, які використовують цей додаток та популяризують свою творчість. Це і Юрій Горбунов, Катерина Осадча, учасники та учасниці проекту "Голос країни". Адже це приносить ще більшу славу та піднімає на п'єдестал першості.
Через те, що TikTok є платформою безкоштовною і дистдистриб'ютори тиснуть на додаток, бо прагнуть отримати авторські права, наприкінці 2020 року хочуть ввести монетизацію музики або ж преміум-підписку. Зазначимо, планується створити промо сервіси для просування музики.

©2020 doktorfamily

Мої відео