Сімейний Лікар

У розпал захворюваності на COVID-19 молодь Дніпра запрошують до муніципального табору

У розпал захворюваності на COVID-19 молодь Дніпра запрошують до муніципального табору
67831 ПЕРЕГЛЯДІВ

Попри значний приріст добової кількості хворих, який спостерігається останнім часом, міські чиновники вирішили, що на безкоштовний відпочинок заслуговують не тільки пенсіонери, а й молодше покоління. Табір «Молодь Дніпра» запрошує на триденні заїзди з розважальною, спортивною та освітньою програмою. Реєстрація вже розпочата, перший заїзд — з 28 вересня, у день, коли Дніпропетровщина на два тижні офіційно опиниться в «жовтій» карантинній зоні.

Розважитися в ці небезпечні часи пропонують і в аналогічному таборі для пенсіонерів «Золотий вік». Обидва табори фінансують за гроші дніпрян. За словами відпочивальників «Золотого віку», в санаторії не слідкують за дотриманням соціальної дистанції та інших карантинних норм. Відомо, що один з відпочивальників за два тижні після повернення з табору помер у реанімації з діагнозом «коронавірус». Та попри все тьам чи не щодня проводять масові заходи, де агітують за Бориса Філатова та партію «Пропозиція».

Чи слідкуватимуть за карантинними нормами в молодіжному таборі, або ж ситуація буде, як і в «Золотому віці» — міські чиновники не пояснюють.

Теги: табір,молодь,карантин, Дніпро,Борис Філатов,Золотий вік

©2020 doktorfamily

Мої відео