Сімейний Лікар

Педагог із Кам`янського став переможцем народного голосування за звання найкращого вчителя України

Педагог із Кам`янського став переможцем народного голосування за звання найкращого вчителя України
61985 ПЕРЕГЛЯДІВ

Понад 40 тисяч українців віддали голоси за Андрія Олійника, який став всенародним улюбленцем. Його нагородили просвітницькою подорожжю за кордон, повідомляє департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Молодий вчитель початкових класів із Кам`янського дійшов до фіналу найпрестижнішої вчительської премії Global Teacher Prize Ukraine 2020, за яку цьогоріч боролися понад 3 тисячі педагогів зі всієї України. І саме його народним голосуванням обрали українці, віддавши понад 40 тисяч голосів.

«Для мене велика честь бути переможцем у номінації «Вибір українців», — зазначив Андрій Олійник. — Своєю підтримкою та голосами ви визнали мене кращим вчителем України! Я дякую від щирого серця за віру в мене, неймовірну підтримку, вашу любов, увагу, побажання, емоції. Дуже гостро відчувається важливість професії вчителя, повага, престиж. Пишаюся тим, що я вчитель, а відтепер ще й Народний вчитель!»

Всенародного улюбленця нагородили просвітницькою подорожжю за кордон. Щодо головного призу, його отримав учитель історії з Тернопільщини Василь Дяків.

Теги: Global Teacher Prize Ukraine 2020,найкращий вчитель,Андрій Олійник,премія

©2020 doktorfamily

Мої відео