Сімейний Лікар

Поліція затримала двох дніпрян за розбійний напад на підприємство

Поліція затримала двох дніпрян за розбійний напад на підприємство
47404 ПЕРЕГЛЯДІВ

Погрожуючи працівникам офісу рушницею, злочинці відібрали ключі від сейфа, забрали майно та документи. Під час обшуків правоохоронці вилучили цілий арсенал зброї, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Майже місяць знадобився поліції для розслідування злочину, який стався 9 жовтня у Дніпровському районі. Серед білого дня двоє чоловіків у мотоциклетних шоломах зі зброєю в руках увірвалися до офісу одного з підприємств.

«Погрожуючи персоналу зброєю, вони змусили працівників лягти на підлогу, після чого силою забрали у них ключі від сейфа та стали шукати гроші. Потім заволоділи майном та поїхали з місця злочину на мотоциклі», — повідомляють у поліції.

У ході розслідування з`ясувалось, що до нападу причетні раніше судимі місцеві мешканці 37 та 42 років. Під час обшуків поліцейські знайшли речові докази, що підтверджують їхню причетність до злочину. Крім того, вилучили вибуховий пристрій та вибухові речовини. В автівці зловмисників виявили пневматичну гвинтівку та мисливські патрони, а також рушницю калібру 12 мм, з якою, ймовірно, вони здійснили напад.

Наразі нападників затримано, їм повідомлено про підозру, триває перевірка їх до інших злочинів. За розбій та незаконне поводження зі зброєю та вибуховими речовинами злочинцям загрожує до 12 років позбавлення волі.

Теги: розбійний напад,підприємство,майно,Дніпровський район

©2020 doktorfamily

Мої відео