Сімейний Лікар

Президент України прилітає у Дніпро для підтримки менеджера Рината Ахметова

Президент України прилітає у Дніпро для підтримки менеджера Рината Ахметова
182728 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Зеленський 26 листопада приїхав у Дніпро по робочих справах. У планах Президента також є відвідування Кривого Рогу. Заявлено, що Зеленський повинен пробути у Дніпрі до 14:10.

Одна із причин, чому він приїхав до міста - вшанувати пам’ять померлого Олександра Дєгтярьова, генерального директора КБ «Південне». Нагадаємо, що Дєгтярьов помер вчора, 25 листопада від ускладнень, які були викликані COVID-19.

Після прощання у планах Президента також відвідати військовий медичний центр, оцінити стан якості доріг у Дніпропетровській області і спілкування із засобами масової інформації. Після чого о 14:10 Зеленський вирушить до Кривого Рогу.

Поїздка є важливою для Президента, оскільки він їде підтримувати кандидата у мери міста від своєї партії «Слуга народу» - Дмитра Шевченка, менеджера Рината Ахметова. До цього у Дмитра шансів на перемогу не було, адже його конкурентом був Юрій Вілкул, у якого були гарантії та великий розрив у голосуванні. Але в другому етапі виборів Вілкул знявся із кандидатів, що дало шанси на перемогу Шевченко.

Всього до Дніпра прибуло два кортежі - у першому Президент України та його замісники, в іншому - прес-секретар, депутати із партії та чиновники.

©2020 doktorfamily

Мої відео