Сімейний Лікар

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 18 грудня 2020 року

181760 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Минулої доби, 17 грудня, російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню. На різних ділянках відповідальності українських бригад ворог провокував наших воїнів обстрілами впродовж всієї доби.
Так, збройні формування Російської Федерації чотири рази відкривали вогонь поблизу Водяного, на Приазов'ї. Проти наших воїнів противник застосував артилерійські системи 122-го калібру у поєднанні зі 120-ти та 82-х міліметровими мінометами. Крім того, по Водяному окупанти вели вогонь і з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Надвечір, противник активізував свої вогневі дії і поблизу населених пунктів Верхньоторецьке та Широкине, де відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а біля останнього – ще й з автоматичних станкових гранатометів.
В передмісті Авдіївки противник двічі обстріляв позиції українських захисників з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, до того ж, вів і снайперський вогонь. Внаслідок обстрілу снайпера один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.
На численні та прицільні обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники з відповіддю не забарилася. З гранатометів різних систем Об’єднані сили миттєво відкрили прицільний вогонь по позиціях ворога.
Від початку поточної доби, 18 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
Обстановка в районі проведення операції і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
Минулої доби, 17 грудня, збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Ворожа вогнева активність спостерігалася поблизу населених пунктів Водяне, Авдіївка, Верхньоторецьке та Широкине. Протягом доби противник вів вогонь з артилерійських систем 122-го калібру, мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів різних систем, стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок обстрілу снайпера один український воїн отримав поранення. На обстріли противника наші воїни відкривали вогонь у відповідь.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Так, минулої доби представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 64 адміністративних правопорушення. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4872 транспортних засоби та 4702 особи. Також було затримано 4 особи, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1046 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 860 осіб.
Слава Україні!

©2020 doktorfamily

Мої відео