Сімейний Лікар

Напередодні свят пенсіонер вирішив розгромити Благовіщенський собор в Дніпрі

Напередодні свят пенсіонер вирішив розгромити Благовіщенський собор в Дніпрі
169892 ПЕРЕГЛЯДІВ

Свята вже не за горами. Сьогодні католицьке різдво, через декілька днів ми відзначатимемо Новий рік, а ще через декілька тижнів – Різдво Христове. А на вулицях Дніпра все неспокійно. Смертей та хуліганства стає все більше, невже це свята на нас так впливають? Всі відчувають себе вільними та безмежно щасливими. Тож закони моралі можна й забути?

Сьогодні вранці поліція затримала чоловіка, який за свідченнями очевидців намагався розгромити Свято-Благовіщенський храм у Дніпрі. За останніми даними правоохоронців чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння увірвався до храму та почав там усе розкидати. Він вживав нецензурну лексику та кидав повсюди церковні речі. На питання: “Навіщо йому було трощити майно в приміщенні храму?” – чоловік нічого так і не відповів.

Поліція затримала сімдесятирічного дідуся, склала на нього протокол та намагається з’ясувати усі подробиці цієї події. Вони повідомлять пресу про причини цієї події, якщо чоловік вирішить розповісти, навіщо було руйнувати храм. А поки що в слідства є лише одна версія – чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння, внаслідок чого просто не розумів, що він робить.

©2020 doktorfamily

Мої відео