Сімейний Лікар

Серед Дніпра сталась аварія: автомобіль врізався в магазин солодощів

Серед Дніпра сталась аварія: автомобіль врізався в магазин солодощів
158632 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили подробиці аварії, яка сталась в центрі Дніпра. Два джипи зіштовхнулись на перехрещені доріг. Один із них відкинуло, і він на великій швидкості втрапив у фасад магазину.

Жахливе ДТП сталось на перехресті двох вулиць: Яворницького та Половецької. За версією слідства в аварії винен водій Mazda, який забув впевнитись в тому, що шлях відкритий і можна робити маневр. Він їхав по Половецькій вулиці й намагався переїхати на проспект Яворницький. В цей самий час вздовж Яворницького проспекту їхала Toyota. Побачивши, що відбувається водій вже не встиг зорієнтуватись та змінити напрямок руху.

Через те, якої сили було зіткнення, Mazda вивернуло по слизькій від погоди дорозі, й вона влетіла в магазин солодощів, який знаходився поблизу. На щастя, всі живі та здорові. Все обійшлось просто великим переляком для обох сторін. Ну і звісно ж, великими збитками для водіїв та магазину.

Слідство наразі працює над встановленням того, хто ж саме винен у тому, що трапилось. Проте це вже далеко не перше зіткнення на цьому тижні. Тож будьте обережні. Звісно, служби порятунку та служби догляду за дорогою працюють, проте мряка постійно погіршує дороги. Краще подивіться зайвий раз та вирішіть, чи можна зараз робити маневр, чи, можливо краще втратити кілька хвилин, проте зберегти життя?

Не забувайте, що життя у вас лише одне, і нічого не варте сліз тих, хто на вас кожного дня чекає вдома. І краще таки дослухатись до правил обслуговування машини і взимку не їздити на літніх шинах. На ліки ви витратите набагато більше, ніж на зимові шини. Тож змініть краще заздалегідь. А особливо через таку жахливу погоду.

©2020 doktorfamily

Мої відео