Сімейний Лікар

Щорічний міський фестиваль “Різдвяна зірка” провели для всіх жителів Кам’янця

Щорічний міський фестиваль “Різдвяна зірка” провели для всіх жителів Кам’янця
140060 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фестиваль “Різдвяна пісня” започаткували лише минулого року, проте обіцяли його зробити щорічною традицією та дотримались слова. Вчора всі мешканці Кам’янця та гості міста могли перейти за посиланням та насолодитись різнобарв’ям талантів.

Започаткований цей фестиваль відділом культури департаменту з гуманітарних питань міської ради. Усі організаційні питання вирішувала школа художників № 1.

Звісно, через пандемію, вони не змогли всіх зібрати в одній залі, тож проводили його онлайн. Проте жодні перешкоди не здатні зламати людей, які хочуть принести в цей світ часточку добра. Всі, хто брав участь в дійстві, на широку аудиторію заявили про себе.

Дехто виконував колядки, дехто щедрівки. Пісні лунали аж ген за небокрай. І хоча всі були й не поряд, проте кожен відчував, що він не один. Адже хтось поруч з ним так само сидить та прислухається до чарівних голосів наших талантів.

Кожен колектив, який взяв участь в фестивалі отримав диплом учасника та маленький подарунок. Та найважливіше те, що наша молодь не лише вивчає, а й пам’ятає традиції наших предків. Вони дають їм нове життя у власній творчості! А доки житиме пам’ять, доти й буде лунати українська пісня.

©2020 doktorfamily

Мої відео