Сімейний Лікар

I місце у Міжнародному фестивалі вокального та інструментального мистецтва. Вітаємо переможця!

I місце у Міжнародному фестивалі вокального та інструментального мистецтва. Вітаємо переможця!
138988 ПЕРЕГЛЯДІВ

Карантин карантином, а життя продовжується. І як би нам складно не було, ми знаходимо вихід із будь-якого скрутного положення. Тож тепер і організатори конкурсів придумали, як попри пандемію продовжувати відкривати нові таланти. Тепер ми подолаємо все, якщо будемо разом і підтримуватимемо починання один одного!

Цього року в Україні провели I Міжнародний фестиваль-конкурс з вокального та інструментального мистецтва. І як виявилось, нашим землякам є чим поділитись. Музикальна школа №2 Кривого Рогу розповіла про свого талановитого вихованця, який зайняв І місце у цьому конкурсі.

Art Empire вирішили провести через мережу інтернет у Дніпрі. Так, це не теж саме, що й виходити на сцену перед величезною аудиторією та співати на широкий загал, проте це все одно неймовірний досвід. Адже виступи дітей почуло багато людей. Учасників було безліч та готуватись довелось заздалегідь, але воно того варте, розповідають організатори фестивалю. Діти дуже талановиті й ніщо не здатне зупинити політ їхньої фантазії. Тож номери були пречудовими.

А відкриттям цього року став талановитий учень музичної школи №2 Кривого Рогу. Артура готували до виступу його викладач – Лариса Мельник та концертмейстер Віра. Переміг хлопчик у номінації духові та ударні інструменти. Його виступ запам’ятався щирою натхненністю та відданістю своїй композиції. У кожному подиху дитини відчувалось глибоке розуміння того, що він робить. Тож викладачі у захваті від такого феєричного виступу.

Артура разом з викладачами привітали організатори конкурсу та вручили йому диплом та подяки за участь. А ми приєднуємось до всіх привітань і бажаємо хлопцю неймовірних звершень. Можливо наступного року ми почуємо про його перемоги не лише на теренах Батьківщини.

©2020 doktorfamily

Мої відео