Сімейний Лікар

Чи почне діяти стратегія, яку розробили спеціально для деокупації Криму?

Чи почне діяти стратегія, яку розробили спеціально для деокупації Криму?
184188 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не перший рік Україна намагається владнати проблеми із Кримом та окупованими територіями. Проте чомусь бойовики не вдаються до жодних переговорів. Тобто переговори є, проте домовитись вони не можуть ні про що. Окупанти переконані, що Крим є частиною Росії й віддавати його не хочуть. Але нещодавно почали жалітись самі мешканці Криму на жорстоке ставлення та незаконне заселення територій. Весь світ звернувся до Росії, аби та припинила це та дозволила приїхати безпечно до Криму комусь, хто буде слідкувати за ситуацією.

Але поки відповіді не було. Тож Міністерство закордонних справ створило та направило на розгляд Ради національної безпеки і оборони стратегію, яка на їхню думку допоможе провести деокупацію Криму. Відповідь про схвалення вони отримають до 26 лютого. За словами Еміне Джапарової робота над тим, аби налагодити ситуацію із Кримом ведуть, тож скоріше за все засідання стосовно цієї події проведуть у символічний день.

Наразі триває створення “Кримської платформи”. Це будуть міжнародні переговори, під час яких вирішиться доля Криму. З її допомогою всі будуть захищати права населення Криму, яке постраждало через недбалість тих, хто зараз тримає їх в полоні. Вона матиме всього 4 основних рівні. На першому братимуть участь глави іноземних держав та урядів. Це буде політичний рівень, який допомагатиме владнати ситуацію на рівні міжлюдського спілкування. На другому рівні будуть очільники зовнішньополітичних відомств та міністри оборони. Третій рівень складатиметься з представників парламенту. І на четвертому вже додадуться неурядові експерти.

Словенія та Велика Британія повністю підтримують створення такого органу переговорів. США буде підтримувати його, якщо Україні знадобиться допомога, а поки ми чекаємо на відповідь від РНБО.

©2020 doktorfamily

Мої відео