Сімейний Лікар

Лікарі намагаються врятувати життя жінці, яку побив співмешканець на Дніпровщині

Лікарі намагаються врятувати життя жінці, яку побив співмешканець на Дніпровщині
85844 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лікарі повідомили поліцію про випадок, який нещодавно стався у Нікополі. До їхнього відділення привезли жінку із великою кількістю синців та переламів. Як виявилося пізніше, між потерпілою та її співмешканцем на ґрунті ревнощів виникла сварка. Чоловік сильно розізлився через що наніс своїй коханій велику кількість ударів, які ледве не стали для неї летальними. Чоловік 36 років бив жінку по обличчю та всьому тілу.

Коли він зрозумів, що накоїв, одразу втік до родичів. Він сподівався так сховатись від поліції. Проте він не зміг сховатись від правосуддя. Поліція вже знайшла злочинця та відвезла до одного з відділків поліції Дніпра. 25 січня йому повідомили про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Зараз суд обирає йому міру покарання. За такий злочин передбачено від 5 до 8 років позбавлення волі.

Його співмешканка зараз перебуває у районному відділку лікарні, де їй надають усю необхідну медичну допомогу. Сподіваємось, що з нею все буде гаразд. Медики будуть робити все необхідне для того, аби з жінкою все було добре. Найстрашніше вже позаду, тож її життю нічого не загрожує, а от за здоров’я їй доведеться сильно боротись.

Лікарі разом з правоохоронцями наголошують, що насильство в сім’ї не норма! Не варто терпіти та чекати, поки вас поб’ють до смерті. Так, багато наших предків казали, що “б’є, означає любить”. Але це і близько не так. До відділків та машин швидкої щороку потрапляє велика кількість жінок, які страждають від насильства в сім’ї. Правоохоронці всіма силами намагаються припинити це. Проте вони не можуть приймати рішення за вас. Найгірше те, що багато хто прикриває це. Проте лікарі рекомендують подумати про дітей, адже той, хто б’є вас, битиме і їх. Насильство ламає психіку дітей. Невже ви хочете, аби в дитини була зламана психіка, питають лікарі. Тож будьте уважні та не дозволяйте нікому підіймати на вас руку.



©2020 doktorfamily

Мої відео