Сімейний Лікар

Тріумфальна перемога нашого спортсмена під час змагань з легкої атлетики в Італії!

Тріумфальна перемога нашого спортсмена під час змагань з легкої атлетики в Італії!
77059 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цей рік розпочався для наших спортсменів досить вдало. Вони показали високі результати під час змагань в Італії. Наші “гірники” також показали перемогу в матчі. Відкрила серію перемог Ярослава Магучих, яка показала найвищий результат серед жінок. А сьогодні повідомили, що підтримав її Андрій Проценко. Чоловік вщент розгромив всіх своїх суперників. Цього року йому не зміг скласти конкуренцію жоден із легкоатлетів, які змагались у стрибках у висоту.

Під час змагань UdinJump Development чоловік зміг стрибнути на висоту 2,28 метра. Це стало найвищим результатом серед всіх учасників змагань. Це перші змагання в цьому сезоні, в яких чоловік взяв участь, проте спинятись на них він точно не збирається. З другої спроби він показав 2,20 та 2,24. Це майже опустило його на друге місце. Проте напір та впевненість взяли своє, і спортсмен все ж таки виборов своє перше місце, яке йому належить по праву.

Після перемоги він тричі намагався стрибнути на висоту 2,32, проте в нього жодного разу не вийшло. Наразі він збирається повертатись на Батьківщину та продовжувати тренуватись, аби згодом підкорити цю висоту.

Андрію Проценко наразі 32 роки. Він все життя спеціалізується на стрибках у висоту та представляє Україну на багатьох змаганнях. На чемпіонаті Європи у 2014 йому вдалось отримати срібло. Колись він показував результат у 2,36 метра, що подарувало йому бронзу. Поки це найвищий результат, який показував спортсмен. Проте це не останні його змагання, тож, можливо, цього року він поб’є свій рекорд самотужки. В нього в кар’єрі ця перемога не перша. Раніше він вже перемагав змагання із показником 2,30 та 2,25. Вітаємо спортсмена з першою перемогою цього року та зичимо йому успіхів під час наступних змагань.

©2020 doktorfamily

Мої відео