Сімейний Лікар

Новий глава одеського району за особистим призначенням Президента!

Новий глава одеського району за особистим призначенням Президента!
15116 ПЕРЕГЛЯДІВ

Юрій Крук став новим главою одеського району. Володимир Зеленський особисто підписав указ про те, що він обійматиме цю посаду. Нагадуємо, що одеський район існує досить короткий проміжок часу, адже створили його в ході адміністративної реформи, яка тепер відповідає за розмежування громад.

Хто такий Юрій Крук? Він є сином депутата Верховної Ради України II, III, IV, V, VI, VII скликань, який протягом довгого часу перебував на посаді в морському напрямку. Юрій Крук довгий час був головою Південного та Чорноморського портів. Приблизно рік він провів на посаді радника міністра транспорту. У 2020 році він успішно балотувався на посаду в мери Чорноморська. Але йому пощастило стати депутатом обласної ради від партії “Довіряй справам”.

Що стосується місця проживання, то наразі згідно з декларацією, він має квартиру в Одесі та земельну ділянку. Його дружина Світлана має ще одну ділянку землі в Затоці. Також родина має котедж і два нежитлових приміщення в Одесі. Їздить сімейство на Mercedes-Benz S 350 d 4 MATIK, 2015 року та Toyota Sequoia, 2018 року. У Юрія є також мотоцикл Yamaha. Нещодавно сімейство задекларувало цілу колекцію швейцарських годинників, коштовностей, соболиних шуб.


Автор: redactor.newsukraine

©2020 doktorfamily

Мої відео