Сімейний Лікар

“Домашні завдання” чи “Спроба доведення до самогубства”: як підліток з Дніпровщини створила власний канал?

“Домашні завдання” чи “Спроба доведення до самогубства”: як підліток з Дніпровщини створила власний канал?
9169 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронні органи розповіли про те, що сьогодні на Дніпровщині було затримано керівника каналу, на якому давали завдання, які схожі на спробу доведення до самогубства. Адміністратор каналу давала кожному учаснику понад 5 завдань на день, які були пов’язані із нанесенням тілесних ушкоджень самому собі.

Пресслужба Національної поліції розповіла про те, як їхнє криворізьке відділення розкрило справу стосовно того, хто є автором каналу “смерті”. Як виявилось, керувала всім цим неповнолітня дитина, яка сама була на межі спроби самогубства. Коли група лише починала діяти, вона мала 500 підписників, яким просто було цікаво побачити щось новеньке. Проте після того, як там почалась публікація смертельних “домашніх завдань”, частина школярів вирішила припинити участь. В решті решт, залишились лише 13 осіб. Поліціянти повідомили, що більша частина учасників каналу “смерті” були неповнолітніми.

Коли хтось з учасників групи отримував завдання, він повинен був після його виконання надіслати фото результату. Якщо фото не надсилали, то завдання вважалось проваленим. Кожного дня підписники отримували від 5 таких наказів, які постійно виконувались. Проте поліція вчасно змогла розплутати цю справу і, на щастя, ніхто не встиг постраждати. Зараз дівчина перебуває під вартою. Під час проведення обшуку в кімнаті підозрюваної, поліціянти виявили два телефони, планшет та ноутбук, з яких дівчина публікувала повідомлення. Також поліціянти повідомили, що підліток і сама прагнула покінчити із життям. Проте за її планом це мало статися 4 березня, а правоохоронні органи трохи упередили її та розкрили цю справу. Сьогодні ж було відкрито кримінальне провадження за статтею спроба доведення до самогубства.

©2020 doktorfamily

Мої відео