Сімейний Лікар

Креатив у Дніпрі: скоро запрацює Gagarin Park!

Креатив у Дніпрі: скоро запрацює Gagarin Park!
9287 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі працюють над розвитком ініціативи створення унікальної платформи. Вона матиме назву Gagarin Park. За словами організаторів, це буде щось для кожного. На цій платформі безплатно можна буде подивитись щось цікаве та виступити із чимось новеньким.

Зараз організатори цієї платформи працюють над пошуком тих, хто захоче стати вагомою частиною цього проєкту. Тож кожен небайдужий може долучитись та стати безсмертною часткою цього дива. Тим паче, що імена тих, хто зробив свій внесок в створення цього проєкту, обіцяють написати на стільці та таким чином увічнити його в історії міста.

Що являтиме собою цей креативний простір? Це буде свого роду лекторій, де в будні дні науковці зможуть читати лекції для підвищення рівню освіченості міста. А от щовихідного тут буде справжнє мистецьке диво. Діячі різних напрямків демонструватимуть власні таланти. Тут співатимуть, проводитимуть виставки, показуватимуть вистави молоді таланти. Та все це можна буде спостерігати абсолютно безплатно.

Ті, хто захоче поділитися власним досвідом, можуть заздалегідь зареєструватись на платформі, зарезервувати сцену та показати себе. Для того, щоб ваш виступ точно відбувся, необхідно подати заявку на участь не менше, ніж за два тижні до бажаної дати.

©2020 doktorfamily

Мої відео