Сімейний Лікар

Вкрав 2,5 кілограми креветок: який вирок отримав чоловік з Дніпра?

Вкрав 2,5 кілограми креветок: який вирок отримав чоловік з Дніпра?
8778 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що суд все ж таки виніс вирок у справі про викрадення креветок з магазину. В серпні минулого року чоловік намагався винести дорогий продукт з магазину, за що й був покараний судом. Єдиний державний реєстр судових рішень повідомив, що цю справу почали розглядати ще 27 серпня. Проте вирок змогли винести лише цього місяця.

Як повідомили власники магазину, чоловік побачив в магазині креветки вартістю 399,9 гривні за кілограм. В результаті чого він підійшов до продавчині рибного відділу та попросив її зважити йому 2 з половиною кілограми. Загальна кількість товару, який та віддала чоловікові складала 2,43 кг. Чоловік поклав їх до сумки та вирушив нібито до каси. Там він, не розраховуючись, пройшов повз лінію касової зони магазину. І коли все вже, здавалось, залишилось позаду, чоловіка зупинив охоронець, який того дня вартував на зміні. За словами самого охоронця, злочинець намагався пограбувати магазин на суму 952 гривні.

В поліції відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 15 та частиною другою 185 статті Кримінального Кодексу України. В суді чоловік не намагався виправдатись, він цілком та повністю визнав свою провину та погодився з вироком. 1 березня 2021 року підсудного приговорили до двох років позбавлення волі та до одного року виправних робіт. Рецидивістові дали 30 днів на оскарження вироку, після чого він вступить у дію. Але в суді зазначили, що минуло вже 10 діб. А от документів на оскарження і близько немає.

Тож розслідування, яке триває вже пів року, за даними суду Дніпра, офіційно вважається закритим. Тепер викрадач креветок відбуватиме заслужене покарання. Проте залишається єдине питання, чи не вирішить чоловік повторити свій задум знову? Але відповідь на це запитання дати нам зможе лише час.

©2020 doktorfamily

Мої відео