Сімейний Лікар

ДВОСТОРОННЄ ПАРТНЕРСТВО ПОСИЛЮЄТЬСЯ

ДВОСТОРОННЄ ПАРТНЕРСТВО ПОСИЛЮЄТЬСЯ
50460 ПЕРЕГЛЯДІВ

ДВОСТОРОННЄ ПАРТНЕРСТВО ПОСИЛЮЄТЬСЯ
Сьогодні, 15 квітня, командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв провів телефонну розмову із командувачем Оперативного командування видів Збройних сил Республіки Польща генерал-лейтенантом Томашем Піотровські.
Генерал-лейтенант Сергій Наєв поінформував генерал-лейтенанта Томаша Піотровські про поточну безпекову ситуацію як у районах, що наближені до кордону з Російською Федерацією, так і у районах, які знаходяться на межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, Донецької та Луганської областей.
— На даний час ми розглядаємо кілька варіантів розвитку подій щодо ескалації з боку Російської Федерації — наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, Збройні Сили РФ продовжують нарощувати військову силу.
- Ми ж своєю чергою діємо адекватно. Зокрема, на загрозливі напрямки та відповідні полігони висуваємо свої сили з метою недопущення переваги з боку ЗС РФ. Тобто проводимо весь комплекс військових заходів щодо стримування та недопущення ескалації військової загрози, — підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Водночас, командувач Оперативного командування видів Збройних сил Республіки Польща генерал-лейтенант Томаш Піотровські зауважив на тому, що збройна агресія з боку РФ на сьогодні є загрозою не лише для України, а й для безпеки та стабільності усіх країн Європи.
— Для Польщі мати у партнерах безпечну і незалежну Україну — ключова справа. Ми декларуємо польську підтримку Збройним Силам України в їх прагненні до стандартів НАТО та Європейського Союзу. Своєю чергою начальник Генерального штабу та Міністр національної оборони Республіки Польща також це підтримують. Впевнений, що наша співпраця на оперативному рівні буде продовжуватися, а там де потрібно – поглиблюватися, — підкреслив генерал-лейтенант Томаш Піотровські.
Рухаємось далі!
Разом переможемо!
Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України
#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОС #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ
https://www.facebook.com/570135383388779/posts/1229519754117002/

©2020 doktorfamily

Мої відео