Сімейний Лікар

На Львівщині підписано меморандум про співпрацю

На Львівщині підписано меморандум про співпрацю
52486 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тарас Грень - начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів), Ірина Парубоча - директор Червоноградського міжміського бюро технічної інвентаризації і Юрій Пилипенко - Голова відділення Нотаріальної палати в Львівській області підписали черговий меморандум про співпрацю.
Це вже не перший меморандум, який передбачає взаємодію Державних і приватних нотаріальних контор з комунальними підприємствами БТІ у Львівській області, з нетерпінням чекаємо на підписання ще двох, для покриття цілої області.
Перевагами взаємодії дії є:
захист осіб, які набувають право власності на «вторинному ринку» на об’єкти нерухомого майна, інформація про які відсутня у Держаному реєстрі речових прав на нерухоме майно, від ймовірних шахрайських схем з завідомо підробленими документами.
оптимізація роботи нотаріусів
зручність для населення, адже зменшиться кількість установ, які треба відвідати, щоб отримати потрібні довідки.
Відтак, державний чи приватний нотаріус, може подати запит до відповідного БТІ, і до 10 днів, є і скорочені терміни, отримати вичерпну інформацію про майно, яке було зареєстроване до 01.01.2013 підприємств та організацій, які відповідно до законодавства здійснювали реєстрацію прав.

©2020 doktorfamily

Мої відео