Сімейний Лікар

Багатофункціональні ліжка для обласної клінічної лікарні ім. Мечникова.

Багатофункціональні ліжка для обласної клінічної лікарні ім. Мечникова.
45183 ПЕРЕГЛЯДІВ

Віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність” Яна Іванілова разом з головою наглядової ради м’ясопереробної фабрики “Алан” В’ячеславом Капустіним привезли до лікарні сучасні багатофункціональні ліжка.
“Для медиків і хворих - це суттєва допомога, адже у подоланні ковідної хвороби дрібниць немає”, - зазначив генеральний директор обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.
З початку пандемії в основній госпітальній базі Дніпропетровщини повернули до життя понад 2 тисячі хворих на коронавірусну інфекцію. Сьогодні в реанімації лікарні Мечникова знаходяться 17 пацієнтів з діагнозом КОВІД у вкрай важкому стані. Кожен потребує індивідуального підходу, сучасних медикаментів та особливого догляду. Державних коштів на це критично не вистачає. Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського “Солідарність” постійно надає допомогу медикам, щоб полегшити їх напружену роботу і покращити умови лікування пацієнтів. 20 нових багатофункціональних сучасних ліжок вже розмістили у реанімаційному та терапевтичному відділеннях обласної клінічної лікарні ім. Мечникова.

Автор: МБФС админ

©2020 doktorfamily

Мої відео