Сімейний Лікар

Ще дві судові установи на Слобожанщині та Одещині перейшли під захист Служби судової охорони

Ще дві судові установи на Слобожанщині та Одещині перейшли під захист Служби судової охорони
435167 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 24 травня, на Харківщині та Одещині по одній судовій установі перейшли під захист Служби судової охорони.
На Слобожанщині двадцять дев’ятим об’єктом судової влади області, який відтепер перебуває під охороною співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області, став Богодухівський районний суд.
Начальник Територіального управління Служби у Харківській області полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко представив колективові судової установи своїх підлеглих, які забезпечуватимуть громадський порядок та безпеку в будівлі Феміди.
- З огляду на новий адміністративно-територіальний поділ Харківщини до кінця року ми плануємо взяти під свій захист ще 18 установ. Наше головне завдання лишається незмінним: забезпечення надійної охорони та підтримання громадського порядку в усіх судових установах області, - зазначив полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко.
Тимчасом на Одещині під охорону співробітників Служби перейшов Овідіопольський районний суд.
Заступник начальника (зі служби) Територіального управління Служби у Одеській області полковник Служби судової охорони Дмитро Батістік представив голові та колективові суду співробітників, які щоденно опікуватимуться питаннями підтримання громадського порядку та безпеки в судовій установі. Він також підкреслив, що головним завданням охоронців Феміди є забезпечення безпеки суддів, працівників судових установ та всіх учасників судових процесів і висловив сподівання на плідну взаємодію та співпрацю між судовими охоронцями і працівниками апарату суду.
За доброю традицією Служби судової охорони, жіночим колективам прийнятих під охорону судових установ подарували квіти.
Наразі під охороною Служби вже перебувають 513 об’єктів системи правосуддя держави в усіх 24 областях України.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

©2020 doktorfamily

Мої відео