Сімейний Лікар

Святково та сучасно: урочиста реєстрація народження у День захисту дітей

Святково та сучасно: урочиста реєстрація народження у День захисту дітей
425218 ПЕРЕГЛЯДІВ

Святково та урочисто відзначити державну реєстрацію народження – одна з послуг органів юстиції, яка має попит серед молодих батьків. Така подія вдвічі приємніша, якщо її поєднувати зі святом. Так і сьогодні, у День захисту дітей, вирішила зробити родина з Лубен, щоб назавжди закарбувати важливу дату у пам'ять.

Молодих батьків Матвєя з подарунками та урочисто привітали фахівці Лубенського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Лубенському районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) та міський голова. Святково виданий фахівцями юстиції перший документ – свідоцтво про народження, стане для малюка успішним стартом у життя.

Якщо бажаєте також урочисто відсвяткувати реєстрацію народження чи маєте намір креативно організувати весілля, звертайтеся до працівників Лубенського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Лубенському районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) за адресою: вул. Гагаріна, 20; телефон для довідок: (05361) 7-11-70; електронна адреса: infodracs@lb.pl.minjust.gov.ua.

©2020 doktorfamily

Мої відео