Сімейний Лікар

На Донеччині поліцейські врятували самогубцю, який стрибнув з балкона та завис

239195 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Люди, допоможіть!» - несамовитий жіночий крик почув сержант поліції Артем Абраменко, який здійснював охорону адмінбудівлі обласного главку поліції в Маріуполі. Він терміново доповів про це черговому Руслану Михавчуку, та разом поліцейські кинулися на допомогу. Вони побачили чоловіка, який висів на білизняних мотузках на балконі четвертого поверху. Правоохоронці не дали людині зірватися: затягнули до квартири та викликали «швидку допомогу». Як повідомила мати врятованого, він намагався накласти на себе руки.
Подія сталася вчора, 15 червня, близько 19:00 в одній з п’ятиповерхівок поблизу Головного управління Нацполіції в Донецькій області.
Молодший інспектор відділення охорони адмінбудівлі ГУНП в Донецькій області Артем Абраменко першим зреагував на крик про допомогу. Він негайно повідомив старшому інспектору з особливих доручень, черговому Руслану Михавчуку. Змінившись з поста, поліцейські за лічені хвилини опинилися на місці події.
«Чоловік не міг поворухнутися, зависнувши на висоті. Його з останніх сил намагалася втримати літня жінка, яка була у шоковому стані та сама ледь стояла», - розповідають співробітники поліції.
Руслан та Артем кинулися до квартири та за руки і ноги витягли потерпілого з балкону. Як виявилося, 62-річний чоловік, перебуваючи в нетверезому стані, вирішив вкоротити собі віку, стрибнув униз.
«Син пішов на балкон, а потім чую - кричить: «Дай руку!». Виходжу – а він за балконом висить, - жінка задихається від пережитого та ледве стримує сльози. - А я ж не можу його витягнути ніяк. Тримаю за ногу, як можу, однією рукою… Кричала на вулицю «люди, допоможіть», а люди проходять повз. Спасибі, хлопці, поліцейські, почули, прибігли. А так би все… Дай бог їм здоров’я, врятували».
Чоловіка госпіталізовано. Поліцейські також викликали «швидку допомогу» його літній мамі, якій стало зле.
Керівництво поліції Донеччини подякувало Артему Абраменку та Руслану Михавчуку за врятоване життя.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

©2020 doktorfamily

Мої відео