Сімейний Лікар

Педіатр Київ

Педіатр Київ
20477 ПЕРЕГЛЯДІВ

Педіатр Київ : ХТО ТАКИЙ ЛІКАР ПЕДІТР?

Педіатрія (з грецької «Дитяти» + «Лікування») – наука про особливості і хвороби дитячого організму. Основною ціллю педіатрії є збереження або повернення (при хворобі) стану здоров’я дитини, яке допоможе йому максимально повно реалізувати свій вроджений потенціал.

Організм дитини на відміну від дорослої людини, має свої анатомічні та фізіологічні особливості, які відомі тільки педіатру. Адже навіть в таких простих речах, коли дитина не може розповісти батькам, що її торбує, комусь потрібно допомогати. І таким помічником є педіатр.

Педіатр – це лікар, людина, яка допомагає дитині, та її батькам реалізувати психічне та фізичне здоров’я в життя.


Педіатр Київ : ТАК ЧОМУ Ж ЗВЕРТАЮТЬСЯ ДО ПЕДІАТРА?


Перш за все, з питань розвитку дитини, її харчування, психічного стану, з питань догляду за малюком, профілактики хвороб, яка включає і вакцинацію.

Щодо розвитку дитини, у педіатра Ви зможете щомісяця з’ясувати зріст та вагу, окружність голівки та грудей (у малюка до року), вияснити чи відповідають вони віку дитини. Відносно харчування батьки можуть з’ясувати кількість годувань за добу, проблеми грудного вигодовування, питання щодо змішаного та штучного вигодовування, як правильно прикласти дитину до грудей, строки введення прикорму, як проводиться докорм, який прикорм краще вводити першим. Педіатр допоможе мамі з’ясувати причини виникнення гіпогалактії, а також допоможе зберегти лактацію – те незамінне харчування, яке так необхідно для нормального, не тільки з точки зору їжі, але й фізичного та психічного розвитку дитини. Якщо, так трапилось, що дитина перебуває на штучному вигодовуванні або у мами недостатньо молока, то лікар підкаже які замінники грудного молока потрібно підключити.

З питань психічного розвитку дитини, батьки можуть дізнатись, коли дитина починає тримати голівку, фіксувати погляд, перевертатись з живота на спинку, зі спинки на живіт, коли вона починає сидіти, повзати, ходити, і нарешті, розмовляти.

Якщо є якісь відхилення у розвитку, то як потрібно стимулювати психічні та фізичні процеси дитячого організму.

У догляді за малюком важливо знати, які іграшки, скільки їх повинно бути у дитини. Правильний температурний режим і вологість у кімнаті теж необхідні для нормального розвитку та профілактики хвороб у дитини. Для нормального функціонування дитячого організму важливо знати і строки вакцинації, та яку вакцину за віком потрібно вводити.


Педіатр Київ : До педіатра також звертаються і тоді, коли дитина захворіла:


-неспокій;

-постійний плач;

-підвищення температури;

-висипка на шкірі;

-нежить;

-кашель;

-болить живіт;

-послабився стілець;

-почалась рвота;

-виникли судоми;


Педіатр Київ : А також інші стани, які насторожують батьків – все це привід до звернення до педіатра.


У лікуванні хвороби педіатр допомагає зорієнтуватись батькам у виборі ліків, адже наприклад при кашлі, нежиті, та інших станах лікування буває неоднозначним. Є у дітей і стани, коли ліки не потрібні, достатньо просто спостерігати декілька днів і в цьому теж допоможе консультація фахівця. При неправильному лікуванні дитячий лікар допоможе відкореагувати лікування, пояснить чому це так, а не інакше, бо йому відомі механізми розвитку тієї чи іншої хвороби, або стану, який з’явився у дитини. При необхідності педіатр може правильно зорієнтувати батьків до відповідного вузького спеціаліста. Проблеми сімейних відносин дітей та батьків також відомі фахівцю.

Якщо Вас непокоє здоров’я Вашої дитини, не зволікайте та звертайтеся до лікаря педіарта, щоб Ваша дитина завжди була здоровою та щасливою!

Педіатр Київ : В медичному центрі «Сімейний лікар «NATIVITA»» працюють найкращі спеціалісти з багаторічним досвідом!


Консультація педіатра без лікування  400 грн
Консультація педіатра з лікуванням   500 грн
Внутрішньом'язова ін'єкція                 60-80 грн

Педіатр Київ : Також педіатр працює на виїзді:


- В межах до 500 метрів – послуга + 500 грн
- В межах до 5 км – послуга + 1000 грн
- Г. Київ від 5 км – послуга + 2500грн
- Київська область до 30 км – послуга + 2500грн
- Київська область від 30 км – послуга + ціна, залежно від Вашого розташування (обговорюється з адміністратором)



Можливість консультації онлайн 200 гривень за 15 хвилин

Записатися на прийом: +38(093)-466-1997, +38(068)-466-1997
М. Київ, вул. Світлицького 35, 5 поверх, офіс 69

Теги: Педіатр Київ,«Сімейний лікар «NATIVITA»»
Автор: Admin.Doktor

©2020 doktorfamily

Мої відео